UPD. Посада вже зайнята.



 






Добігають до кінця тривалі зимові свята. Напередодні Водохреща святкуємо «Голодну кутю» або другий Святий вечір. На дворі вітер і сніг, а у нас – затишно і тепло: мерехтить ялинка, звучить щедрівка, а на столі – смачна пісна вечеря – кутя, пампушки, картопелька з часником, тушкована риба, креплики, узвар, яку нам приготували працівники кухні – Оксана Коструб'як, Олеся Коструб'як і Галина Майданська.

У Водохресний Святвечір хочеться побажати тільки всього самого світлого, чистого й справжнього! Нехай усе погане проходить повз, а все гарне чекає біля дверей! Добра й сонця в кожній нашій оселі та миру в нашій країні!

 




У середу, 12 січня, класні керівники 1-10 класів провели годину спілкування на тему: «Намисто різдвяних свят», де разом зі своїми учнями пригадали основні зимові свята, а також традиції їх святкування




Провідний інспектор Коломийського МРВ Управління ДСНС в Івано-Франківській області Котюк Арсен Васильович провів навчання з пожежної безпеки з обслуговуючими працівниками школи




У середу, 5 січня, відбулось засідання педради на тему: «Оцінювання навчальних досягнень учнів: здобутки, недоліки, перспективи». Заступник директора школи з навчальної роботи Василь Бойчук виступив з доповіддю, а члени педради проаналізували дане питання, висловили свої пропозиції.

Крім цього, під час засідання педради було заслухано інформацію про випускників 2019, 2020 та 2021 років, затверджено підвищення кваліфікації педпрацівниками у 2021 році, а також план підвищення кваліфікації на 2022 рік. З усіх питань було прийнято відповідні рішення.

Після засідання педради у форматі круглого столу відбулось підведення підсумків роботи школи за І семестр 2021/2022 н. р.




У вівторок, 4 січня, відбулись звітні збори профспілкового комітету. Голова профспілкової організації школи, вчитель швейної справи Марія Мельничук прозвітувала про роботу комітету за останні два роки. Крім цього, були затверджені зміни до «Колективного договору».

Члени профспілкової організації, а ними є всі працівники школи, проаналізували роботу профспілкового комітету, визнавши її «задовільною».




У вівторок, 4 січня, відбувся перший методичний захід у 2022 році. На чолі з модератором, заступником директора школи з виховної роботи Лесею Мельничук, у форматі педагогічних читань педагогічні працівники проаналізували роботу знаного фінського педагога, дослідника Пасі Салберга «Фінські уроки 2.0. Чого може навчитися світ з освітніх змін у Фінляндії»



Кожен із нас із нетерпінням, надіями та сподіваннями чекає на зимові новорічно-різдвяні свята. Це найчарівніший час року, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку.

Подарували всім присутнім у залі різдвяне диво вихованці 5 і 6 виховних груп із своїми наставниками Надією Волощук-Котів, Марією Мельничук, Інною Стефак, Христиною Прокопів, Любов’ю Лиско та Василем Іванівим, які поготували й провели обрядово-різдвяне дійство та конкурс колядників «Коляда у хату – на весь рік щастя багато». У конкурсі взяли участь всі вихованці школи, виконавши колядки, жодна з яких не повторилася. А вихованці 10 виховної групи, вже традиційно, показали всім глядачам вертеп – веселе різдвяне дійство з піснями-колядками та жартами




Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдине свято, яке щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яке знають, люблять і з нетерпінням чекають люди в різних куточках нашої планети.

У середу, 22 грудня, вихованці 1-5 виховних груп співали, танцювали, веселилися на святі новорічної ялинки «Чудес пора вже наступає», яке підготували й провели у формі квесту вчителі початкових класів Лілія Побережнюк, Надія Блонська, Іванна Сметанюк, Валерій Ламба і Наталія Луцак. А ввечері вихованці 8-А і 8-Б виховних груп зі своїми наставниками Світланою Копильців, Миколою Соколишиним і Вікторією Соколишин запросили вихованців 6, 7, 9 і 10 виховних груп взяти участь у новорічному святі «В ефірі телеканал «Новорічне ТБ», під час якого діти відчули себе учасниками телепрограм «Хто зверху», «Що? Де? Коли?», «Угадай мелодію», «Діти проти зірок», а також побували на святковій дискотеці.






У пятницю, 27 серпня, відбулись загальні збори колективу. Під час зборів директором  Жанною Ковалюк було представлено нових членів трудового колективу, підбито підсумки роботи школи за 2020/2021 н. р., окреслено основні напрямки розвитку у 2021/2022 н. р. Крім цього, директор школи прозвітувала про свою роботу за останній навчальний рік, після чого, шляхом таємного голосування, роботу п. Жанни було визнано задовільною (84 голоси з 84). На завершення зборів було затверджено колективний договір між дирекцією школи та профспілковим комітетом на 2021-2026 рр.

 

 






У неділю, 16 травня, відбулося засідання методоб′єднання вихователів 1-5 виховних груп, під час якого вихователь 5 виховної групи, спеціаліст другої категорії, Любов Лиско провела для вихованців 1-5 зведеної виховної групи  недільну екскурсію «Чарівний світ природи» в урочище «Грабина»




У середу, 21 квітня, відбулось засідання методичного об’єднання класних керівників, соціального педагога та практичного психолога. В рамках методоб’єднання класний керівник 8-А класу Наталія Полєжаєва провела годину спілкування у формі квесту на тему: «Правила особистої безпеки вдома та на вулиці». Члени методоб’єднання проаналізували виховне заняття, а також взяли участь у круглому столі «Робота класного керівника з документацією: написання характеристик учня та класу».

Особливістю цього засідання було те, що проведене воно  у новоствореній медіатеці школи.

Наша медіатека – це простір, у якому школярі мають можливість проводити вільний час, спілкуватись один із одним, вчитись, отримувати консультації педагогів, гратись. Тут створені комфортні умови: зручні меблі, наявні книги, комп’ютери, розвиваючі ігри. Це нові можливості для дітей і педагогів школи – підготувати реферат, вийти в інтернет, роздрукувати, все що їм потрібно, провести урок, виховний захід чи корекційне заняття у цьому приміщенні.

А надано нам це розмаїття інформаційних ресурсів департаментом освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації за сприяння нашого земляка – депутата обласної ради Дмитра Лащука, якому ми, користуючись нагодою, висловлюємо велику подяку за розуміння,  відкритість до новизни та підтримку нашого закладу




Результати атестації педагогічних працівників у 2020/2021 н. р.